"Škakljive" fotografije Angeline Jolie našle put do interneta



U vrijeme probijanja na holivudsku scenu Angelina Jolie je u nekoliko navrata stala pred objektiv fotoaparata kako bi pokazala da nije stidljiva.


Jedna od serija fotografija tek je danas ugledala svjetlo dana, a riječ je o "škakljivim" trenucima koje je snimio fotograf Marcel Indik iz Los Angelesa.

Godine 1995. tadašnja 19-godišnja nepoznata glumica dobila je ključnu ulogu u svom prvom velikom filmu – "Hackers". U tom periodu, lijepoj Aneglini stizale su ponude raznih magazina kako bi je ovjekovječili u trenutku uzleta slave.

Osim činjenice da je film "Hackers" uputio Jolie ka zvijezdama, ona je na setu filma upoznala svog prvog supruga, britanskog glumca Jonnyja Leeja Millera.


Nicole Scherzinger je najseksepilnija pjevačica na svijetu za 2014.



Magazin “Glamur“ izabrao je tridesetšestogodišnju Nikol Šerzinger za najseksepilniju pjevačicu na svijetu za 2014. godinu.

Magazin je tradicionalno objavio svoju listu od 100 zvijezdi koje su učinile istoriju “vrelijom”.

Prva nagrada pripala je, prema mišljenju mnogih, pjevačici bivšeg benda “Pussycatdolls“ i djevojci vozača Formule I, Nikol Šerzinger.

Dok su jedni hvalili Nikol kako je na pametan način izgradila svoju karijeru, drugi su se našalili rekavši kako je sada Luis Hamiltin najsretniji čovjek na svijetu.

Pogledajte kako Dženifer Lopez izgleda u 45. godini (FOTO)

Nema sumnje da će Dženifer Lopez (45) i ubuduće biti na vrhu svjetske muzičke scene. U januarskom broju magazina “Self” otkrila je planove za 2015, ali i pokazala sjajan izgled, Džej Lo je okrenula vrijeme u svoju korist, pa godine rade za nju.
A kad se otvori magazin, naiđe se na seriju njenih fotografija, Dženifer u bijelom i u modelima “AQ/AQ”, spremna je za sve izazove.



“Uvijek ima nove, zanimljive odjeće koju možete da nosite. Nije važno da li odjeća nosi potpis ‘Top Shop’ ili ‘Forever 21’. Važan je stil, pronađete ono što je za vas i to nosite. Nije nimalo važno da li imate dizajnersku garderobu ili odjeću iz obične prodavnice”,  rekla je Dženifer.

” Za Novu godinu ću raditi, biću zauzeta tokom praznika, ali to mi se i dopada”, poručila je.